Category Archives: Čestitke

01Jan/20

ČESTITKA

ČESTITKA

Dragim učenicima, njihovim roditeljima, kao i svim uposlenicima škole, želim sretnu i uspješnu Novu 2020. godinu, uz ispunjenje svih želja i uspjeh na porodičnom i poslovnom planu.

Direktor škole,
Omer Begović

25Dec/19

ČESTITKA ZA BOŽIĆ !

🎄ČESTITKA ZA BOŽIĆ !

25. decembra 2019. godine se obilježava jedan od najznačajnijih kršćanskih praznika, te se koristimo prilikom da našim učenicima, njihovim roditeljima, kao i svim zaposlenicima u odgojno-obrazovnim ustanovama na području Kantona Sarajevo – katolicima, koji obilježavaju i proslavljaju Božić, zaželimo Sretan Božić, uz ispunjenje svih želja na porodičnom i poslovnom planu.

04Oct/19

ČESTITKA ZA DAN UČITELJA /NASTAVNIKA !

Biti učitelj znači imati dva doma, svoj vlastiti i školu kao svoju drugu kuću, znači imati dvije obitelji, svoju vlastitu i školu i učenike kao drugu.

Biti učitelj znači davati nesebično znanje, ali i učiti životu, prijateljstvu, dobroti… svemu što je potrebno da se, kad se odraste, ima sve što je potrebno da duša zrači srećom i pozitivnim osjećanjima.

Biti učitelj znači biti u lijepom sjećanju onih koje ste učili i onda kad odavno više nisu u školskim klupama, znači radovati se svim njihovim uspjesima i onda kada prođu godine i godine pošto ste ih ispratili na vlastiti put u život.

Sretan 05. oktobar, Svjetski dan učitelja svim našim učiteljima, nastavnicima, učenicima, roditeljima i prijateljima škole, kao i učiteljima diljem zemlje i svijeta!

DIREKTOR ŠKOLE
Omer Begović

 

07Sep/19

SVEČANI PRIJEM PRVAČIĆA I OTVORENJE PRODUŽENOG BORAVKA

Zazvonilo je zvono za početak nove školske godine .Intoniranjem državne himne ozvaničen je početak nastave u OŠ “Aneks” u kojoj će od ove školske godine nastavu pohađati 62 prvačića. Uspješnu školsku godinu poželio im je direktor škole Omer Begović, dok su im stariji učenici priredbom poželjeli dobrodošlicu. Nakon priredbe učenici i roditelji prisustvovali su svečanom otvorenju produženog boravka za najmlađe učenike.

01Sep/19

ČESTITKA POVODOM POČETKA NOVE ŠKOLSKE GODINE

Dragi učenici, želimo vam sretan početak nove školske 2019/2020. godine. Neka vam u novoj školskoj godini dobrota, prijateljstvo, ljubav, poštenje budu jednako važni kao matematika, fizika, engleski jezik

Našim prvačićima želimo dobrodošlicu uz želju da im školski dani budu sretni, a početak nove školske godine, početak razdoblja koje će vam ispuniti djetinjstvo i biti cijelog života lijepa uspomena.

Čestitam i vama cijenjeni roditelji novu školsku godinu, sa željom da se ispune sva vaša očekivanja i sve vaše nade !

Direktor škole sa uposlenicima.